Spălare covoare

 

Klaus Clean vă oferă servicii profesionale de spălare și curățare covoare. Mulțumită experienței în domeniu, dar şi tehnologiei de ultimă oră pe care o folosim, vă oferim următoarele servicii complete:

  • Desprăfuire
  • Eliminare pete
  • Spălare propriu-zisăsam_1624
  • Centrifugare
  • Uscare
  • Îndepărtarea mirosurilor
  • Îndepărtarea bacteriilor, acarienilor şi germenilor
  • Finisare
  • Ambalare
  • Livrare şi colectare la domiciliul clientului

Desprăfuire

Klaus Clean desprăfuiește in profunzime covoarele cu ajutorul unui echipament profesional, dotat cu sistem de vibrare si absorbție a prafului.

Se recomanda desprăfuirea şi spălarea profesionala a covoarelor periodic, în funcție de traficul existent.

Eliminare pete

Fiecare covor este atent examinat pentru a se identifica petele şi natura acestora. Pentru fiecare tip de pată se aplica soluții profesionale, speciale pentru detașarea acestora. Se pot elimina astfel pete de grăsime, cerneluri, cafea, voma, medicamente, sânge, lipici, vopsea, etc.

Este recomandat a nu se încerca detașarea acestora acasă, pentru ca riscăm să imprimăm pata în țesătura covorului şi nu o mai putem detașa nici cu soluțiile profesionale. Este bine ca proprietarii covoarelor să aducă la cunoștința angajaților Klaus Clean, natura petelor, pentru a se aplica soluția corespunzătoare pentru detașarea acestora.

Spălare propriu-zisă

Spălarea covoarelor se realizează cu ajutorului unei perii electrice rotative.  Echipamentul are 2 seturi de perii cu duritate diferită ce se pot schimba foarte ușor, într-un timp scurt, în funcție de țesătura covorului. De asemenea, există posibilitatea de a se regla presiunea cu care lucrează periile, la covoarele cu un grad de murdărie mai mare se aplică o presiune mai mare la periere pentru o curățare cât mai bună a acestora.

 La spălat se folosește apă rece pentru a nu afecta țesătura covoarelor mai delicate, iar detergenții utilizați sunt profesionali, biodegradabili și cu protective de culoare, intensifică culorile şi elimină petele pentru o curățare excelentă.

La clătire se utilizează balsam şi neutralizant, ce elimină şi evită acumularea electricității statice pe fibrele naturale şi sintetice şi conferă o senzație plăcută de prospețime şi finețe covoarelor.

Cantitatea de detergent şi balsam se poate regla în funcție de gradul de murdărie al covoarelor.

Centrifugare

După ce au fost spălate şi clătite, covoarele sunt imediat introduse in centrifuga. Centrifuga are o viteza de peste 1000 rotații pe minut si elimina peste 95% din apa existenta în covoarele spălate. Centrifugarea si eliminarea a peste 95% din apă înlătură posibilitatea migrării culorilor din covoare. 

Dacă după spălare, covoarele nu sunt centrifugate pentru înlăturarea apei în exces, există posibilitatea migrării culorilor din covor. De asemenea ,  uscarea unui covor nestors, va dura mult mai mult timp;

Un covor care sta mult timp în stare umeda va prinde un miros urat; fibra covorul va fii afectata de mucegai.

Uscare

Camera de uscare este dotata cu generatoare electrice de căldura, ventilatoare şi de umidificator pentru a se crea condițiile optime pentru uscarea rapida a covoarelor fără a se afecta țesătura.

Îndepărtare mirosuri

Mirosurile neplăcute sunt înlăturate cu ajutorul unei soluții speciale care dezinfectează si neutralizează mirosurile.

Cele mai întâlnite mirosuri sunt cele lăsate de către animalele de companie. Iubitorii de animale nu mai trebuie să-şi facă probleme, Noi avem soluția pentru eliminarea mirosurilor lăsate de animalele de companie.

Neutralizatorul de miros scoate şi mirosurile neplăcute din urma spălării şi uscării necorespunzătoare a covoarelor.

Finisare

După ce s-au uscat în întregime, covoarele sunt scoase din camera de uscat şi sunt duse la masa de finisat covoare. Aici covoarele sunt periate  şi sunt aspirate din nou  iar la sfârșit sunt parfumate. Astfel sunt eliminate toate scamele şi firele de păr din covoare rezultând covoare curate şi cu un miros plăcut.

Ambalare

NU păstrați covoarele în folia de plastic.

Livrare şi colectare la domiciliul clientului!

Nu trebuie să vă mai faceți griji pentru transportarea covoarelor. Spălătoria Klaus Clean vine în ajutorul dumneavoastră cu servicii de colectare şi livrare. Transportul se asigură gratuit de către firma noastră pentru comenzi de peste 10  mp de covoare.

Oferim servicii complete, de calitate pentru satisfacerea necesitaților celor mai pretențioși clienți,

Pentru a obține rezultate bune folosim echipamente noi, de ultimă generație, special create pentru spălarea covoarelor, iar soluțiile şi detergenții utilizați sunt profesionali.  Respectăm mediul înconjurător prin folosirea de echipamente care folosesc cantități mici de apă şi detergent precum şi prin utilizarea de detergent ecologic. Timpul scurt de spălare a covoarelor de aproximativ 30 minute la care se adaugă timpul de uscare care depinde de grosimea covorului şi de materialul din care este fabricat, face posibilă livrarea rapida a covoarelor. Asigurăm gratuit* transportul, colectarea și livrarea covoarelor la domiciliul clientului. Uscarea se realizează într-o cameră specială pentru uscarea covoarelor, dotată cu sistem electric de încălzire, sistem de ventilație şi dezumificator care creează condițiile optime, astfel încât uscarea se realizează în cel mai scurt timp şi fără sa afecteze fibra sau culoarea covorului. Oferim un raport calitate/preț de pe piață serviciilor de spălare profesională a covoarelor.

slide-4

Comments are closed.