Despre Noi

Cine suntem?

KLAUS CLEAN este o companie tânără, dinamică care își  desfășoară  activitatea în cele mai bune condiții pentru că ne bazăm pe cinste şi corectitudine. Firma KLAUS CLEAN vă oferă servicii de calitate fără ca momentele de relaxare sau afacerile dumneavoastră să fie întrerupte. Personalul angajat este tânăr şi dinamic, buni profesioniști, pregătiți să vă onoreze cerințele, vă garantează seriozitate, eficienţă si confidențialitate.

Misiune, viziune și obiective

Dorim să fim una din cele mai bune firme de curățenie cu care ați colaborat vreodată. Ne străduim din răsputeri să ne îmbunătățim continuu, să învățăm ceva nou la fiecare curățenie la care participam, să găsim soluții la problemele dumneavoastră legate de curățenie, toate acestea spre mulțumirea dumneavoastră.

Servicii

Curățare covoare si mochete

Oferim servicii profesionale de curățenie pentru apartamente, case, vile, spaţii comerciale, birouri, bănci, instituții.logo-300

Curățare tapițerii

Curățenie după constructor (la cerere/intervenție)

Curățenie generală

Curățenie de întreținere ( zilnic/săptămânal/lunar)

Curățare canapele și saltele

Livrare și preluare de la domiciliu

 

De ce să alegi firma de curățenie KLAUS CLEAN?

Profesionalism – Suntem o echipă tânără și dinamică, pregătită să iți ofere servicii de curățenie profesionale utilizând cele mai performante echipamente și produse de pe piață.

Economie – Încercând să ținem pasul cu situația economică actuală, iți oferim cele mai bune servicii de curățenie din oraș adaptate bugetului tău, care să reflecte cel mai optim raportul calitate/preț.. De asemenea, avem pentru tine abonamente şi pachete avantajoase, prin achiziționarea cărora beneficiezi de reduceri substanțiale.

Siguranță – Pentru că știm cât de importantă este siguranța căminului tău, punem mare accent pe selecționarea şi pregătirea profesională a echipei noastre, selectând doar personal calificat, fără cazier.

Flexibilitate – Ne adaptăm programului tău, stabilind împreuna care este cel mai convenabil orar de lucru pentru tine, astfel încât să nu te deranjăm şi să ne facem simțită prezenta doar prin calitatea de servicii de curățenie prestate.

Klaus Clean redă curățenia și strălucirea casei tale, oferindu-ți valorosul dar al timpului!

 

Nu ezita! Contactează-ne acum la: 0747.088.885

 

Comments are closed.